Brukte padelracketer / Second Hand

Padelbutikken.no lanserer nå nyheten SECOND HAND; salg av brukte padelracketer. Dette er en tjeneste vi tilbyr våre kunder som har en pent brukt racket de ønsker å bytte ut.

Hvem passer dette for?

Det kan være at kunden vil ha en racket med andre egenskaper enn den man allerede har, eller at man har forbedret padelferdighetene så tiden er inne for å anskaffe en enda mer avansert racket. Tilbudet gjelder foreløpig kun for racketer som leveres oss i butikken i Tønsberg.

Hvordan fungerer dette?

Vi tilbyr kunden at vi kostnadsfritt kan selge racketen for dem så sant de kjøper ny racket hos oss. Vi kan dessverre ikke tilby innbytte.

Sammen med kunden utfører vi en verdivurdering av racketen, og blir enige om salgspris på den brukte racketen. Deretter skriver vi kontrakt og racketen plasseres i vårt «brukthjørne» i butikken. Racketen presenteres også med tekst og bilde i vår bruktavdeling på nettbutikken www.padelbutikken.no.

 

Oppgjør

Kjøper overfører penger direkte (vipps) til vår kunde (selger).

Hva skjer dersom racketen ikke blir solgt?

Dersom racketen ikke er solgt etter 30 dager kan kunde hente racketen og evnt. selge den selv. Dersom kunde ønsker at vi skal gjøre nytt forsøk med å selge racketen i 60 nye dager, kan vi gjøre det mot en «fee» (25% av oppnådd salgspris).

Betingelser

For at vi skal ta inn racketen for salg må racketen være hel og uten skader. Normal slitasje/riper er ok. Ta med racketen (med eventuelt cover/trekk) til oss, så ser vi fort om produktet er salgbart, og hva kunden kan forvente mht. salgssum.

Padelbutikken.no / Norsk Padel AS har ikke ansvar for kundens racket eller penger. Selger betaler evnt. frakt og emballasje. Evnt. reklamasjoner/klager er mellom kunde (selger) og kjøper.

Del dette