Bygge padelsenter? Spør oss om Totalpadel!

Nøkkelferdig padelhall eller totalentreprise?
Vi kaller det TOTALPADEL®.

Går du med en drøm om å åpne et padelsenter eller multisportshall?

Norsk Padel AS kan hjelpe deg med hele eller deler av prosjektet, vi kan levere nøkkelferdig anlegg om ønskelig. Ønsker du noe i tillegg til padelbaner? Mulitisportshaller øker i omfang og vi tilbyr også baner for padball, cageball, minifotball, basketball, multianlegg o.l.

Dere har kanskje en byggeklar tomt eller en eksisterende hall som egner seg for padel og har finansieringen klar? Dere kan begynne planlegging av åpningsfesten! Vi utfører hele prosjektet etter deres ønske.

Vi kan stå ansvarlige for alt fra tegninger, beregninger, kommunale søknader, prosjektledelse og gjennomføring, implementering av regnskaps- og bookingsystem samt oppsett og integrasjon av nettsider / nettbutikk og facebook / instagram. Vi hjelper også gjerne til med selskapsetablering, design av logoer og reklamemateriell osv. om det er ønskelig.

Når vi sier Totalpadel® så mener vi ALT. Vi tilbyr samtlige tjenester et padelsenter har behov for.

På åpningsdagen så sørger vi for at det stiller kjendiser og noen av Skandinavias beste padelspillere som «trekkplaster», og vi tilbyr også profesjonelle padelcoacher i den forbindelse. Vi kan også stille med spanske WPT-spillere om ønskelig.

Velger du Norsk Padel AS som samarbeidspartner og leverandør, vil vi finne de riktige løsningene for deg og ditt padelsenter, uansett størrelse på prosjektet.

Ta kontakt så blir vi enige om hva / hvor mye dere skal utføre selv og hva Norsk Padel skal bidra med.

La oss oppfylle din padeldrøm!

Del dette