Om Norsk Padel

Norsk Padel AS ble etablert i 2017 og er en innovativ totalleverandør innen padel.

Vi tilbyr alt innen padelhaller, padelbaner, racketer og tilbehør og bistår gjerne med ERP, kasse, booking- og adgangssystemer.

Norsk Padel AS har bred erfaring innen padel.

Selskapet har knyttet til seg nøkkelpersoner med erfaring fra sikkerhetsbransjen, IT & ledelse, gründere, samt dyktige padelspillere og instruktører. 

Selskapet ble etablert med målsetting om å spre padelsporten i Norge ved å bygge og drifte padelsentere.

I 2020 endret vi strategi og Norsk Padel AS er i dag et ledende padelselskap uten tilknytning/involvering eller eierskap i padelsenter. Vi skal ikke konkurrere med våre kunder! 

Vårt kundeløfte: Vi skal bidra til at våre kunder lykkes.

Norsk Padel AS tilbyr alt fra salg av padelbaner til leveranse av komplette padelsenter, inkludert prosjektering og bygging av nye haller.

Vi kan også påta oss oppdrag med ombygging av eksisterende bygninger til padelanlegg. Dette inkluderer alle de krevende oppgavene som prosjektering, beregninger, tegninger, søknader til kommuner og lignende.

Velger du Norsk Padel AS som samarbeidspartner og leverandør vil vi finne løsninger for deg og ditt padelsenter, uansett størrelse på prosjektet.

Våre samarbeidspartnere

Padelbanene vi leverer er av høyeste kvalitet og produsert hos en av verdens ledende padelbaneprodusenter, Padelgalis i Valencia, Spania. De har produsert og levert padelbaner i mer enn 10 år og har bl.a. levert baner i Europa, USA, Sør-Amerika og Australia. Padelgalis har også inngått kontrakter på leveranser til India og Japan.

Padelgalis er fra 2020 eksklusiv leverandør av padelbaner til World Padel Tour (WPT) noe som bekrefter den kvaliteten som både Padelgalis og Norsk Padel AS er stolte av.

Jim Sports
Fra 1. juni leverer vi også padelbaner fra Jim Sports, en av Spanias største produsenter og distributør av sportsutstyr! Jim Sports produserer og leverer det meste av sportsutstyr, og Norsk Padel AS er stolt Skandinavisk forhandler!

Racketer: Norsk Padel AS er offisiell forhandler av STIGA padelracketer og utstyr. Vi er veldig glade for at STIGA har valgt å satse på oss som forhandler og samarbeidspartner.

STIGA har mer enn 70 års erfaring med produksjon av kvalitetsutstyr til bl.a. bordtennis og tar nå med denne erfaringen inn i utvikling og produksjon av padelracketer.

STIGA har kontrakt med 2 av Sveriges beste padelspillere, Daniel Windahl og Emmie Ekdahl, som også deltar aktivt i utviklingen av padelproduktene.

I tillegg til STIGAs produkter vil vi lansere nye racketmerker og annet padelutstyr i nettbutikken og PRO-Shops fortløpende.

Følg oss for nyheter og arrangementer

Del dette