Padelbaner

Norsk Padel AS tilbyr i utgangspunktet 3 ulike padelbanemodeller, men kan selvfølgelig levere spesialtilpassede baner etter kundens ønsker. Alt fra spesielle konstruksjoner og tilpasninger til deres farger og logo. Den offisielle WPT-banen kan leveres på bestilling. Alle våre baner leveres med det blå MONDO Supercourt WPT-gresset, 8 stk LED-lamper à 200W og den nye godkjente 1m brede inngangen som letter adkomst for rullestol.

Padel PLUSS

Denne banen er konstruert med bærende søyler og 10 mm glass. Den har 1 stk. 2 meter + 1 stk. 3 meter glass på langsidene, samt 5 stk. 3 meter glass i bakvegg. Vårt rimeligste alternativ.

Padel PRO

Som Pluss Leveres den med 1 stk. 2 meter + 1 stk. 3 meter glass på langsidene samt 5 stk. 3 meter glass i bakvegg. PRO leveres med 12 mm glass. Den er konstruert som en rammemodell og er ekstra forsterket med doble søyler. En noe mer påkostet modell som også anbefales som utendørsbane.

Padel Panoramic

Dette er vårt flaggskip og som PRO leveres den med 12 mm glass. PANORAMA passer bra som centercourt da den har fri innsikt i endene. Den leveres med 3 meter høye søylefrie panorama glassvegger på langside og bakvegg.

Produsenten Padelgalis

Padelbanene vi leverer er av høyeste kvalitet og produsert hos en av verdens ledende padelbaneprodusenter, Padelgalis i Valencia, Spania. De har produsert og levert padelbaner i mer enn 10 år og har bl.a. levert baner i Europa, USA, Sør-Amerika og Australia. Padelgalis har også inngått kontrakter på leveranser til India og Japan. Padelgalis er fra 2020 eksklusiv leverandør av padelbaner til World Padel Tour (WPT). Noe som bekrefter den kvaliteten som både Padelgalis og Norsk Padel AS er stolte av.

Del dette